MENÜ
Logo 
BARNA Társasházkezelés
Társasházak teljes körű közös képviselete és könyvelése Nyíregyházán

Bemutatkozás

Üdvözlöm honlapomon!

 

Barna Péter egyéni vállalkozó vagyok. Nyíregyházán élek családommal. Diplomáimat a Miskolci Egyetemen szereztem: 2006-ban Okleveles Műszaki Menedzserként, 2010-ben Környezetmérnökként végeztem. Továbbá Társasházkezelő és Számítógépes Szoftverüzemeltető szakképesítéssel, és 12 év munkatapasztalattal rendelkezem. Munkám során ipari mérnökként, műszaki előadóként és telepvezetőként feladataim közé tartozott a gyártóüzemek hatékonyságfejlesztése, gépek, berendezések beszerzése, letelepítése, folyamatos működésének biztosítása valamint az épületek állagmegóvása, karbantartása.

 

Ismerőseimmel folytatott beszélgetések alkalmával tudatosult bennem, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben a tulajdonosok részéről egyre nagyobb igény van a társasház érdekeit maximálisan szem előtt tartó és a tulajdonosokkal folyamatosan kapcsolatban lévő közös képviselőre.

 

Ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy megszerzem a megfelelő szakképesítést és olyan vállalkozást indítok, melynek a fő célja, hogy a társasházak lakóközösségei számára egy gazdaságos, becsületes, emberközpontú, együttműködő és megoldásokat kereső társasházkezelést valósítson meg. A mottóm: "Társasházkezelés Önökkel, Önökért."

 

Megszerzett végzettségem alapján társasházkezelési tevékenységemet az előírásoknak megfelelően Nyíregyháza Város Jegyzője által nyilvántartásba vetettem.

 

Végzettségemből és munkatapasztalatomból adódóan képes vagyok mind műszaki, gazdasági, szervezési mind energetikai, környezetvédelmi, szempontból értékelni a társasházak jelenlegi helyzetét és fejlesztési megoldásokat javasolni, továbbá e korszerű megoldások alkalmazásával alacsonyabb fenntartási költséget, magasabb bevételeket biztosítani a tulajdonosoknak.

 

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődésüket, kérem a megadott elérhetőségeimen szíves megkeresésüket, hogy egy személyes egyeztetés alkalmával a konkrétumokról is tárgyalhassunk és az Önök társasházára vonatkozó egyedi árajánlatot készíthessek.

 

 Tisztelettel: Barna Péter

 

 
 

 

 

Asztali nézet